Το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλοπαναγιώτη σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού διοργανώνει εκδήλωση <Χριστουγεννιάτικο Χωριό> από τις 26 Νοεμβρίου 2022 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 στο Καλοπαναγιώτη.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να δοθεί, μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον, ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν την χριστουγεννιάτικη / πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα, να λάβουν μέρος σε δρώμενα, να γνωρίσουν έθιμα, να κάνουν κατασκευές, να ακούσουν χορωδίες και να παρακολουθήσουν παραστάσεις, διαδραστικά παιχνίδια, ταχυδακτυλουργό,  θέατρο σκιών εργαστήρια,  face painting, να συμμετέχουν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς κλπ.   Κάποιες μέρες οι επισκέπτες θα μπορούν να ξεναγηθούν σε αξιοθέατα της κοινότητας.

Επειδή το κόστος της διοργάνωσης είναι πολύ ψηλό για να καλύψει το σύνολο των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται, η οικονομική υποστήριξη από  πιθανούς χορηγούς είναι απαραίτητη.  Επικαλούμενοι την ανθρώπινη πλευρά και τις ευαισθησίες σας ζητούμε την συμμετοχή σας ως χορηγός.

Η χορηγία μπορεί να αφορά γενικά την εκδήλωση ή να χρηματοδοτεί συγκεκριμένη δράση (π.χ. χορωδίες / μουσικά σχήματα, θεατρικό δρώμενο, χορευτικές παραστάσεις, έθιμα ή άλλο δρώμενο).

Ελπίζουμε στην θετική αντιμετώπιση του αιτήματος μας και σας ευχαριστούμε θερμά. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ.: 22952297  φαξ: 22952386 ή με email: [email protected]